Friday, August 13, 2010

27. Mastere neacreditate la Dimitrie Cantemir

Hopa... au inceput sa iasa la iveala si alte nereguli. Discriminare? cu siguranta...

Pe principiul, hotul striga "hotul", uite ce mai aflam din articolul urmator aflat chiar aici: http://www.gandul.info/news/cantemir-dupa-spiru-masterate-infiintate-doar-in-baza-legilor-gramaticale-4662147

Vicepreşedintele ARACIS, Oprea Călin, respinge acuzaţiile rectorului, confirmând pentru Gândul că universitatea a deschis ilegal programele de masterat: „Doamna rector face asemenea afirmaţii pentru că se simte în culpă că a făcut ilegalităţi şi nu le poate justifica. Universitatea nu a fost evaluată instituţional şi nu a depus niciun dosar pentru masterat, deci face acele programe ilegal. Scandalul diplomelor false este valabil şi în acest caz. Ministerul nu trebuie să acorde diplome pentru aceste programe, trebuie să meargă pe aceeaşi linie pe care a mers şi cu Universitatea «Spiru Haret»”.

Voi ati auzit ceva in acest sens? Eu nu...

1 comment:

  1. Pai nu s-a auzit nimic si nici nu o sa se auda. Este indeajuns doar numele universitatii cu pricina ca sa fim dusi cu gandul la "strutocamila", iar mai apoi la "strutocamiloii" care mosesc aceasta universitate. Din fericire, sau poate din nefericire, Spiru Haret nu a dat nastere unor astfel de personaje.

    ReplyDelete