Thursday, August 13, 2009

16. Promovare pe spaga la Universitatea Romano-Americana

Acum cateva minute, o prietena mi-a indicat sa consult si situl de mai jos care prezinta argumentat, cu dovezi:

http://www.urbaniulian.ro/2009/07/21/la-universitatea-romana-americana-promovarea-se-face-doar-pe-spaga/

Iata declaratia celui care a facut public aceasta frauda, domnul Bucurenciu:
"In acest moment toate cadrele universitare din Universitatea Romano-Americana, stiu ca se ia mita pentru a putea sa promovezi un examen. Practic nu poti sa treci un examen daca nu dai spaga unde trebuie. Sumele se invirt in jurul la 150 Euro pentru un examen, 50 Euro pentru un referat, 300 Euro pentru o lucrare de dizertatie. "

Va invit sa cititi si comentariile facute de cei care a vizitat situl. Veti gasi multe alte marturii despre putrezicinea sistemului de invatamant. Uitasem sa precizez - Universitatea asta are un membru din conducere in Consiliul ARACIS... stiti voi, consiliul ala care "da" acreditarile... Poftim: Secretar general ARACIS, Prof.dr. Mihai Aristotel UNGUREANU - Universitatea Romano-Americana din Bucuresti!

Iar daca urmariti subiectele dezbatute, veti observa ca nu este singurul caz de spaga/frauda semnalat (aici ma refer la intreaga Romanie).

Parerea mea: E unul din siturile care trebuie trecut in meniul de "favorite" si studiat zilnic. Felicitari celui care a avut aceasta initiativa.

No comments:

Post a Comment