Friday, September 24, 2010

33. Ion Panzaru, rectorul UB: "Studenţii care fraudează vor deveni profesori care plagiază, şi tot aşa vor face şi elevii lor“

Unul din cititorii forumului mi-a semnalat un articol complet despre frauda in sistemul universitar. Luati aminte la ceea ce spun reprezentantii unui sistem de invatamant. Declaratiile lor sunt exceptionale!

Citat din articol:
"Virusul fraudei a infestat organismul universitar atât de profund, încât nici profesorii nu îi rămân imuni. „Frauda este o cultură care se reproduce. Studenţii care fraudează vor deveni profesori care plagiază, şi tot aşa vor face şi elevii lor“, arată rectorul Ioan Pânzaru. „Studenţii nu fac decât să urmeze modelul pe care-l oferă o seamă de profesori universitari, care, deşi au fost prinşi, au rămas în spaţiul universitar“, întăreşte profesorul Adrian Neculau."

http://old.cotidianul.ro/studentii_plagiatori_se_cred_mai_cinstiti_decat_colegii_lor-49175.html

2 comments:

  1. Nu este deloc corect ca profesorii universitari sa pretinda si sa primeasca "atentii" pentru a trece studentii.

    ReplyDelete
  2. Ecaterina Andronescu nu mai este ministru. A venit unul si mai destept. Nu am urmarit ce legi a mai dat in ceea ce priveste invatamantul universitar dar stiu ca pe cel gimnazial l-a zapacit de tot.

    ReplyDelete