Friday, August 7, 2009

8. Beneficiarii copiatului nu sunt elevii/studentii

Un articol aparut pe http://www.ziare.com/ mi-a dat un indiciu si ne indreapta atentia care cei care faciliteaza spaga. Urmati link-ul de mai jos spre clarificare:

http://www.ziare.com/Copiatul_la_examen_imbogateste_profesorii-358048.html

Citat: "Asadar, nu este doar in interesul elevilor sa "cumpere" tacerea profesorilor, pentru ca Ministerul a avut grija sa stimuleze comisiile de Bac sa ia in considerare tezele copiate si sa le evalueze cu note maxime"

Cine ghiceste care era ministrul de la acea data?

1 comment:

  1. Si la alte facultati de < RENUME > se intampla la fel, doar ca d/na Andronescu nu VREA sa se stie despre aceste aspecte; ea doreste si, cred ca a reusit, sa elimine USH din calea altor facultati. Si, fiindca se vorbeste despre " spaga", va semnalez un caz concret: profesoare M.C. de la Universitatea V.Goldis Arad ( in prezent arestata pentru luare de mita ) preda la fac. de drept din Baia Mare. Era atat de " exigenta" incat studentii faceau " cheta" pentru s-si trece examenele si asta, o perioada lunga de timp, pana cand a fost arestata. Este lesne de inteles ca nu pot sa-i dau numele intrucat nu cred ca este condamnata definitiv, dar cei din Arad si Baia Mare cunosc ff. bine cazul. O asigur pe d-na Andronescu ca: la USH NU SE DA SPAGA, deoarece CALCULATORUL NU IA MITA. Cred ca d-nei Andronescu ii va fi usor sa verifice acest caz care, din cate am citit, nu este singular.

    ReplyDelete