Tuesday, August 18, 2009

19. Politehnica Bucuresti = Inchisoare CIA?

Steven Seagal a filmat si in Romania. Nu stiu daca cei din conducerea Politehnicii au dorit sa faca publicitate institutiei. Cert este ca, in unul din filmele de actiune, cateva scene au fost filmate la Poli. Circumstantele sunt bizare si daca urmariti intreg filmul (a rulat si pe micul ecran) o sa realizati ca de fapt Politehnica este o inchisoare.

Urmariti secventa: http://www.youtube.com/watch?v=VGQPrNVTht8. Interesant cum o institutie care apartine Ministerului Educatiei a aparut in filme (secventa din interior a fost filmata chiar in cadrul facultatii!).

S-au incasat bani din aceasta secventa? Exista o baza legala pentru asa ceva? Ministerul Educatiei a fost de acord ca imaginea Politehnicii sa fie asociata unei inchisori? Nu s-a stiut sau si-a dat tacit acordul pentru asa ceva?

Sa nu uitam ca rector la Poli este actuala ministra a educatiei...

1 comment:

  1. student automatica si calculatoareSeptember 4, 2009 at 6:40 AM

    Cladirile labirintice, cenusii si respingatoare sunt parte din "calitatile"acestei universitati. Mai dureros este ca aspectul obscur si imbacsit sunt doar o prevestire a ceea ce se intampla acolo... al comunismului ce inca domneste in voie in aceasta mumie.

    ReplyDelete